Zeytin Ağacı Dizisinin İkinci Sezonuna Onay Çıktı!

Netflix'te yayınlanan Zeytin Ağacı dizisinin ikinci sezonuna onay çıkarken mutlu haberi geçtiğimiz günlerde ikinci çocuğunu dünyaya getiren ünlü oyuncu Seda Bakan verdi. 

 

Netflix'te yayınlanan Zeytin Ağacı dizisinin ikinci sezonuna onay çıkarken mutlu haberi geçtiğimiz günlerde ikinci çocuğunu dünyaya getiren ünlü oyuncu Seda Bakan verdi. Netflix'te yayınlanan Zeytin Ağacı dizisinin ikinci sezonuna onay çıkarken mutlu haberi geçtiğimiz günlerde ikinci çocuğunu dünyaya getiren ünlü oyuncu Seda Bakan verdi. 

 

Netflix ikinci sezona onay verdi!

 

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Zeytin Ağacı dizisi Netflix’te seyirciyle buluşmuş ve büyük bir ilgi görmüştü. 100 milyon saat izlenerek büyük bir başarıya imza atan dizinin Leyla’sı Seda Bakan müjdeli haberi açıkladı. Geçen günlerde ikinci kızı Ela’yı kucağına alan Bakan “Dizimizin ikinci sezonu için onay çıktı” dedi. "Seninle Başlamadı” adlı kitaptan feyz alarak Nuran Evren Şit’in kaleme aldığı dizi birçok kişinin ruhsal yaralarını iyileştirmek için de ilham oldu. Seda Bakan dizinin başarısında ekibin birbirini çok sevmesinin de etkili oluğunu belirtti.