Ziynet Sali'den Despina Vandi Ziyareti! İade-yi Ziyarete Geldim!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Ziynet Sali Despina Vandi'yi dinlemeye gitti.  

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Ziynet Sali Despina Vandi'yi dinlemeye gitti. 

 

Habertürk'ten Nazif Şahin Karpuz'un haberine göre; Ünlü şarkıcı Ziynet Sali, Yunan meslektaşı Despina Vandi'nin sahne aldığı Mecidiyeköy'deki mekanda dinlemeye gitti. Ziynet Sali, Despina Vandi ile ilgili "İade-i ziyarete geldim. Bundan 10 sene önce de kendisi sağ olsun, bir telefonumla Harbiye'de ki konserime konuk olmuştu" dedi. Mecidiyeköy'deki bir mekânda sahne alan Yunan şarkıcı Despina Vandi'yi dinlemeye gidenler arasında Ziynet Sali de vardı. Konser önceki gazeteciler ile bir araya gelen Ziynet Sali, kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi.

 

"İADE-İ ZİYARETE GELDİM”

 

Ünlü şarkıcı Sali, "İade-i ziyarete geldim. Bundan 10 sene önce de kendisi sağ olsun bir telefonumla Harbiye'deki konserime konuk olmuştu. Şimdi göremedim onu da yanına gideceğim" şeklinde konuştu. Yeni şarkısı 'İmkansız Aşk' hakkında da konuşan Ziynet Sali; "2 hafta oldu şarkı çıkalı. Zaten bilindik bir şarkıydı. Ben de şarkıyı çok seviyordum, kendimce yorumlamak istedim. Çok güzel bir hikâye anlatıyor. Aşkı anlatıyor ama aşkın imkansızlığını anlatıyor" dedi.



Etiketler: