Zuhal Okçu Özden Kimdir? Zetfashion Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Zuhal Okçu Özden kimdir? Sosyal medyada ve Youtube'da yayınladığı güzellik ve moda içerikleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Zetfashion ya da Zuhal Okçu Özden ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Peki Zuhal Okçu Özden kimdir? Zetfashion kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı? Cevaplar haberimizde..

 

Zuhal Okçu Özden kimdir? Sosyal medyada ve Youtube'da yayınladığı güzellik ve moda içerikleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Zetfashion ya da Zuhal Okçu Özden ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Zetfashion ya da Zuhal Okçu Özden ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Peki Zuhal Okçu Özden kimdir? Zetfashion kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı? Cevaplar haberimizde..

 

zetfashion zuhal okcu ozden kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Zuhal Okçu Özden kimdir? Zetfashion kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

2 Temmuz 1988 yılında doğan ünlü sosyal medya fenomeni Zuhal Okçu Özden ya da diğer ismiyle Zetfashion yengeç burcudur. İstanbullu olan ünlü sosyal medya fenomeni Zuhal Okçu Özden 33 yaşındadır. 1.62 boyunda ve 49 kilogram ağırlığında olan ünlü sosyal medya fenomeni Zuhal Okçu Özden aslen Çerkes’tir. Zuhal Okçu Özden İstanbul Bilgi Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümü'nden mezun olmuştur.Zuhal Okçu Özden 2016 yılından beri evlidir. Zuhal Okçu Özden'in eşi Cem Özden’dir. Eşiyle lisede tanışmışlardır. Zuhal Okçu Özden en çok sütsüz, şekersiz filtre kahve sevmektedir. Zuhal Okçu Özden küçüklüğünden beri moda aşkına sahip birisidir. Modaya tutku ile bağlı olan Zuhal Okçu Özden 2008 yılının Kasım ayında ‘Zet Fashion' isimli blog sayfasını kurdu. Daha sonra kurduğu blog 2012 Ekim'de Lanvin for H&M blog yarışmasında dünyaca birinci oldu. Bu sebepten New York’ta Fashion Institute of Technology’de Fashion Styling sertifika programına katıldı. 2 sene New York'ta tek başına yaşadı. 7 sene bale yapmıştır ve bir zamanlar keman eğitimi almıştır.