Zuhal Olcay'dan Hayranına Esprili Yanıt! Sadece Güzel Değil Aynı Zamanda Açım!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve şarkıcı Zuhal Olcay, önceki gün İstanbul'da bir mekanda sahne alırken, seyircisinin kendisiyle ilgili sözlerine verdiği esprili yanıt ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve şarkıcı Zuhal Olcay, önceki gün İstanbul'da bir mekanda sahne alırken, seyircisinin kendisiyle ilgili sözlerine verdiği esprili yanıt ile sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve şarkıcı Zuhal Olcay, önceki gün İstanbul'da bir mekanda sahne alırken, seyircisinin kendisiyle ilgili sözlerine verdiği esprili yanıt ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sadece güzel değil aynı zamanda açım!

 

Florya'daki bir mekanda sahne alan sanatçı Zuhal Olcay, kendisine gelen iltifatlar karşısında “Açım” ifadesini kullandı. “Pencereler Önünde”, “İyisin” ve “Ayrılık da Sevdaya Dahil” gibi şarkılara imza atan şarkıcı ve oyuncu Zuhal Olcay, bu yılın ilk konserini Florya’da verdi. Sanatçı konser esnasında “Çok güzelsiniz” yorumu yapan bir dinleyicisine, “Sadece güzel değil bir de açım, rejim yapıyorum” dedi. Dinleyiciler, Olcay'ın sözlerinin ardından sanatçıyı alkışladı. 



Etiketler: