Zuhal Topal İle Yemekteyiz Gökçe Öztekin Kimdir? Nerelidir? Ne İş Yapıyor?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gökçe Öztekin kimdir? TV8'de yayınlanan Zuhal Topal ile Yemekteyiz yarışmasının yarışmacılarından Gökçe Öztekin ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gökçe Öztekin kimdir? Nerelidir? Ne iş yapıyor? Cevaplar haberimizde..

 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gökçe Öztekin kimdir? TV8'de yayınlanan Zuhal Topal ile Yemekteyiz yarışmasının yarışmacılarından Gökçe Öztekin ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gökçe Öztekin kimdir? Nerelidir? Ne iş yapıyor? Cevaplar haberimizde..

 

zuhal topal ile yemekteyiz gokce oztekin kimdir

 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gökçe Öztekin kimdir? Nerelidir? Ne iş yapıyor?

 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gökçe Öztekin kimdir? Zuhal Topal’la Yemekteyiz Gökçe kimdir sorusu ile birlikte izleyiciler Gökçe Hanım’ı merak ediyor. Gökçe Öztekin 28 yaşındadır ve 2 buçuk yıllık evlidir. Aslen Çankırı ve Ankaralı olan Gökçe Hanım, İstanbul Ataşehir’de yaşamaktadır. Gökçe Öztekin 3 senelik evli. Instagram üzerinde sahip olduğu Golddeajewellery adındaki butiğinde takı ve aksesuar satıyor.