Zuhal Topal İle Yemekteyiz Hilal Demirsoy Bölüm Kimdir? Nerelidir? Ne İş Yapıyor?

Zuhal Topal ile Yemekteyiz Hilal Bölüm Demirsoy kimdir? TV8'de yayınlanan Zuhal Topal ile Yemekteyiz yarışmacılarından Hilal Demirsoy Bölüm ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Zuhal Topal ile Yemekteyiz Hilal Demirsoy Bölüm kimdir? Nerelidir? Ne iş yapıyor? Cevaplar haberimizde..

 

Zuhal Topal ile Yemekteyiz Hilal Demirsoy Bölüm kimdir? TV8'de yayınlanan Zuhal Topal ile Yemekteyiz yarışmacılarından Hilal Demirsoy Bölüm ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Zuhal Topal ile Yemekteyiz Hilal Demirsoy Bölüm kimdir? Nerelidir? Ne iş yapıyor? Cevaplar haberimizde..

 

zuhal topal ile yemekteyiz hilal demirsoy bolum kimdir nerelidir ne is yapiyor

 

Zuhal Topal ile Yemekteyiz Hilal Demirsoy Bölüm kimdir? Nerelidir? Ne iş yapıyor?

 

Zuhal Topal ile Yemekteyiz Hilal Demirsoy Bölüm kimdir? Bugünden itibaren beş gün boyunca milyonların karşısına çıkacak olan Hilal Demirsoy Bölüm, rakiplerine karşı sert sözleri ile fragmana damga vurdu. 7 senelik evli ve 2 çocuk annesi. Çocuklarının isimleri Yaz ve Yağız'dır. Eşinin ismi Onur'dur. 3 Mayıs 2015 yılında evlenmiştir. Turkcell KÇM'de çalışmaktadır. Mülkiye'nin menüsü için 'Bu menü olursa sondan birinci olur. Hiçbir emek göremedim' dedi. Aynı gün içerisinde yine dilimleri eşit şekilde yapamayacağını, aşçı olmadığını dile getiren rakibine 'Bunun için şef olmaya gerek yok' yanıtını verdi. Dobralığı ile izleyiciler tarafından da ilgi görecek gibi gözüken Hilal'in Instagram hesabı hilalbolum'dur.  Ayrıca verdiği kilolar da çok konuşulacak gibi gözüküyor.