Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özdemir Üçhöyük Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özdemir Üçhöyük kimdir? TV8'de yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacılarından Özdemir Üçhöyük ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Özdemir Üçhöyük kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özdemir Üçhöyük kimdir? TV8'de yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacılarından Özdemir Üçhöyük ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir.  Özdemir Üçhöyük kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

zuhal topal la yemekteyiz ozdemir uchoyuk kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Özdemir Üçhöyük kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? 

 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özdemir Üçhöyük kimdir? Özdemir Üçhöyük Wok şefi olduğunu söylemiştir. Kendi geçmişini de göz önünde bulundurarak iddialı bir yarışmacı olduğunu söylemiştir. Tam adının Özdemir Ergene Bozkurthan Üçhöyük olduğunu söylemiştir. Eğitimini University of Reno, (UNR) University of California (UCLA), ve Yıldız Teknik Üniversitesi (YTU)'de tamamlamıştır. Girişimcilik yapan Özdemir Üçhöyük aynı zamana Pazarlama, Ticaret, Markalaştırma ve PR konusunda uzmandır. Yaşamını Amerika ve Türkiye arasında mekik dokuyarak devam ettiriyor. Zaman zaman uzmanlıkları konusunda seminer ve ders veriyor. Sörf yapmayı sevmektedir. Düzenli olarak spor yapmaktadır. Seyahat etmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi sevmektedir. Instagram'da ozdemirergene ismiyle paylaşımlarına devam eden Özdemir Üçhöyük'ün bu mecrada 11.7K takipçisi bulunmaktadır.