Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özgem Güler Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özgem Güler kimdir? TV8'de yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacılarından Özgem Güler ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Özgem Güler kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde.. 

 

Fenoreporter - TV Haberler Servisi

 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özgem Güler kimdir? TV8'de yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacılarından Özgem Güler ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Özgem Güler kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde.. 

 

zuhal topal la yemekteyiz ozgem guler kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özgem Güler kimdir? 

 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özgem Güler kimdir? Özgem Güler 32 yaşında olduğunu dile getirdi. Bekar olduğunu söyleyen Özgem Güler aslen Sakaryalı olduğunu söyledi. Herşeyin en organiğini seviyor. Pırasa yiyemiyor. Yemekleriyle dikkat çekiyor çok konuşuluyor. Tarzıyla dikkat çekiyor. 75 bin TL konusunda iddialı olduğunu söyleyen Özgem Güler ödülü kendisinin alacağını iddia etti. Cemile Canan Teber'in menüsü için daha 14 kilo vermek için çok uğraşmışken bu menü ile bunların 1 kilosunu kesin geri alacağını söyleyerek menüyü eleştirdi. Spor yapmayı sevdiğini söyledi.