Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sinem Ünaloğlu Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sinem Ünaloğlu kimdir? TV8'de yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacılarından Sinem Ünaloğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Sinem Ünaloğlu kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde.. 

 

Fenoreporter - TV Haberler Servisi

 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sinem Ünaloğlu kimdir? TV8'de yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacılarından Sinem Ünaloğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Sinem Ünaloğlu kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde.. 

 

zuhal topal la yemekteyiz sinem unaloglu kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sinem Ünaloğlu kimdir? 

 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sinem Ünaloğlu kimdir? Sinem Ünaloğlu 33 yaşında olduğunu söyledi. Evli olan Sinem Ünaloğlu aslen İranlı olduğunu dile getirdi. Oyuncu olduğunu söyledi. Kameralardan asla uzak duramıyor. İran mutfağına ait yemeklerle fark yaratıyor. Yemekleriyle tüm alkışları topluyor. Bu haftaya damga vuracak gibi duruyor. 75 bin TL konusunda çok iddialı olduğunu söyledi. İran azerisi olduğunu söyleyen Sinem Ünaloğlu İran'da da TV'lerde dizilerde ve sinema filminde oynadığını söyledi. Ortak yapım firmalarında çalıştığını İran ile ortak yapım konusunda aracılık ettiğini söyledi. 9 senedir evli olduğunu 5 senedir Türkiye'de yaşadığını söyleyen Sinem Ünaloğlu gerçek isminin Sinem olmadığını söyledi. Eğitimini Psikoloji bölümünde tamamladığını söyledi.