Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zeynep Çıtak Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zeynep Çıtak kimdir? TV8'de yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacılarından Zeynep Çıtak ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Zeynep Çıtak kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zeynep Çıtak kimdir? TV8'de yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacılarından Zeynep Çıtak ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Zeynep Çıtak kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

zuhal topal la yemekteyiz zeynep citak kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zeynep Çıtak kimdir? 

 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zeynep Çıtak kimdir? Zeynep Çıtak 39 yaşındadır. 22 senedir İstanbul’da olduğunu söylemiştir. aslen Mardinli’dir. Evli ve 4 çocuğu olduğunu söylemiştir. 14 kardeş olduklarını söyledi. Beylikdüzü’nde yaşadığını söylemiştir. 5 erkek, 9 kız kardeşi olduğunu söyledi. Yemeklerinin çok iyi olduğunu söyleyen Zeynep Hanım, yarışmaya kızının başvurduğunu söyledi. Pastacılık kursuna da gittiğini özellikle tatlı konusunda çok iyi olduğunu söyledi. Genelde yöresel yemek yaptığını söyledi. 15, 11, 3.5, ve 2.5 yaşlarında 4 tane kızı olduğunu söylerken, eşinin Tokatlı ve isminin Dursun olduğunu söyledi. Çocuklarının kıyafet konusunda çok sık tartıştıklarını söylemiştir.