Zümrüdüanka Dizisi Oyuncuları Ne Kadar Kazanıyorlar?

Youtube'da yayınladığı ilginç içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni İlginç Ama Gerçek, yayınladığı videosunda başrollerini Alp Navruz ve Ceren Yılmaz'ın paylaştığı FOX TV'nin yeni dizisi Zümrüdüanka dizisi oyuncularının bölüm başı kazançları hakkında bilgiler verdi. 

 

Youtube'da yayınladığı ilginç içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni İlginç Ama Gerçek, yayınladığı videosunda başrollerini Alp Navruz ve Ceren Yılmaz'ın paylaştığı FOX TV'nin yeni dizisi Zümrüdüanka dizisi oyuncularının bölüm başı kazançları hakkında bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanmayı başaran ünlü sosyal medya fenomeni İlginç Ama Gerçek, yayınladığı videosunda başrollerini Alp Navruz ve Ceren Yılmaz'ın paylaştığı FOX TV'nin yeni dizisi Zümrüdüanka dizisi oyuncularının bölüm başı kazançları hakkında bilgiler verdi.

 

Yayınladığı videosunda başrollerini Alp Navruz ve Ceren Yılmaz'ın paylaştığı FOX TV'nin yeni dizisi Zümrüdüanka dizisi oyuncularının bölüm başı kazançları hakkında konuşan ünlü sosyal medya fenomeni bu konuda ayrıntılı bilgiler verdi. Kısa sürede binlerce kez izlenen içeriğiyle ünlü sosyal medya fenomeni takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.