10 Yaşındaki Joe Whale'in Çizimleri Hayrete Düşürüyor!

İngiltere'nin Shresbury kentinde yaşayan 10 yaşındaki Joe Whale, okulda duvarlara yaptığı çizimler yüzünden ceza alırken, ailesinin okul dışında yaptığı yönlendirme ile ilginç işlere imza atmaya başlamış. 

 

İngiltere'nin Shresbury kentinde yaşayan 10 yaşındaki Joe Whale, okulda duvarlara yaptığı çizimler yüzünden ceza alırken, ailesinin okul dışında yaptığı yönlendirme ile ilginç işlere imza atmaya başlamış. 6 yaşından beri çizim yapan genç sanatçı, önceleri okulun duvarlarına yaptığı çizimler yüzünden okul yönetiminden ceza alıyormuş. Sonrasında ailesi kendisini okul dışı çizim etkinliklerinin olduğunu işlere yazdırmış. Bu sayede bir restaurant Whale'e duvarlarını dekore etme işi vermiş. Genç sanatçı restaurantın duvarlarına yaptığı çizimlerle ülke çapında büyük bir üne kavuşmuş. 

 

Ünlü yönetmen Murad Çobanoğlu, Joe Whale'in bu başarısını Twitter sayfasından takipçileriyle paylaşırken, Whale için "Bu 10 yaşındaki çocuk, okulda duvarlara çizimler yaptığı için ceza almış ama sonra bir restoranın duvarlarını süsleme işi almış... " ifadelerini kullanan ünlü senarist ve yönetmen bu paylaşımı ile sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte Joe Whale'in o ilgi çeken çizimleri; 



Etiketler: