11 Yıl Önce Kaybolan Kedi Sahiplerini Buldu! Masal Gibi Hikaye!

Masal gibi bir şey bu. Bir İngiliz aile, 2012’de taşınırken kedilerini kaybetti. Toby idi kedinin adı ve henüz 3 yaşındaydı.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Baştan anlatalım.

 

Allan ailesi 2012 yılında İngiltere’de bir kentten diğerine taşınmak zorunda kaldı. İş nedeniyle. İngiltere’nin orta bölgelerindeki Nuneaton şehrinde yaşayacaklardı. Taşınma telaşınde kedileri Toby’yi kaybettiler. Bu özellikle ailenin en küçük oğlu Charlie için bir yıkım oldu.

 

Ailenin reisi Justin Allan anlatıyor: “Toby, Charlie’nin kedisiydi. 8 yaşından itibaren kedi isterim diye tutturmuştu. 12 yaşına basınca bir barınaktan Toby’yi alıp Charlie’ye verdik.” Ama dediğimiz gibi, Allan ailesi bir kentten öbürüne taşınırken Toby kayboldu. Çok aradılar, bulamadılar.

 

Aradan 11 yıl geçti. 25 Kasım 2023’te sabah yürüyüşüne çıkan bir kadının önüne bir kedi çıktı. Bu Toby idi. Acıdı. “Cats Protection” (Kedi koruma) derneğiyle temasa geçti. Sahipleri, Toby’ye çip taktırmışlardı. Çipte ailenin telefon numarası da vardı. O sayede Allan ailesine ulaşıldı. Ve mutlu son: 2012’de 3 yaşındayken kaybolan kedi, 2023’te 14 yaşında olarak ailesine kavuştu.

 

Evin oğlu, yani Toby’nin sahibi Charlie de aradan geçen yıllarda elbette büyüdü. O da şimdi 23 yaşında. 14 yaşındaki kedi ve 23 yaşındaki sahibi şimdi aradan geçen yılların özlemini gidermek için sürekli birbirlerine sarılıp öpüşüyorlar.