14 Günde Gıdı Eriten Egzersiz Hareketleri! İşte Detaylar!

Youtube'da yayınladığı sağlık ve spor içerikleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Şifabul, yayınladığı videosunda 14 günde çene bölgesinde oluşan gıdıları eriten egzersiz hareketleri hakkında detaylı bilgiler verdi. 

 

Youtube'da yayınladığı sağlık ve spor içerikleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Şifabul, yayınladığı videosunda 14 günde çene bölgesinde oluşan gıdıları eriten egzersiz hareketleri hakkında detaylı bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Şifabul, yayınladığı videosunda 14 günde çene bölgesinde oluşan gıdıları eriten egzersiz hareketleri hakkında detaylı bilgiler verdi.

 

Çenenin altında biriken ve yüz estetiğimizi bozan gıdı sorunu pek çok kişinin rahatsız olmasına neden olur. Oysa gıdıda biriken yağlar düzenli yapılan bazı egzersizlerle kaybolabilir. Ayrıca gıdı bölgesindeki yağlanma sadece kilo fazlalığından olmaz. Zayıf bir çok insan bu sorundan şikayetçidir. Şimdi vereceğimiz egzersizler ve masajlarla sadece 2 haftada gözle görülür sonuçlar elde edeceksiniz. Tek püf noktası bunları aksatmadan yapmak... Hadi şimdi bize rahatsızlık veren bu durumdan kurtulmak için ilk önce masajlara ve sonra egzersizlere başlayalım:

 

1- TAVANA BAK VE MASAJ YAP

2-LENFATİK TEMİZLENME MASAJI

3- YUKARI BAKARAK AĞZI AÇIP KAPATMA EGZERSİZİ

4- KAŞIK EGZERSİZİ

5- TAVANA BAKMA VE GÜLME EGZERSİZİ

6- GIDIYA BASINÇ UYGULAMA EGZERSİZİ

7- BALIK YÜZ EGZERSİZİ

8. YANAKLARI ŞİŞİRME EGZERSİZİ

9- O VE İ HARFLERİNİ SÖYLEME EGZERSİZİ

 

Ayrıntıları aşağıdan öğrenebilirsiniz. 



Etiketler: