2022 Kış Sezonunun Makyaj Trendleri Nelerdir?

Kadınların en önem verdiği şeylerden biri de makyajdır. Güzelliğe önem veren kadınlar makyaj yapıyorlar. Genellikle herkesin ilgilendiği makyaj sık sık konuşulan bir konu. Kendilerini daha güzel ve ilgi çekici görmek isteyen kadınların tercih ettiği bu işlem trendleri nedir? Kış makyajı nasıl olmalı? İşte cevabı haberimizde...

 

-2022 makyaj modelleri söz konusu olduğunda Barbie pembesi renkli farlar muhteşem bir stil sunuyor. Özellikle bu yılın rengi sayılabilecek pembe tonlarındaki makyajın ile girdiğin ortamlarda hemen fark edilebilirsin.

-Mavi göz kalemi ve mavi tonlarındaki farlar da gözlerinin güzelliğini ortaya çıkartır. Özellikle bu kış sezonunun favori makyaj trendi olacak mavi tonları ile kombinlerine iddialı bir hava katabilirsin. Göz kalemi ve fara ek olarak kedi gözü eyeliner ile makyajını zirveye taşıyabilirsin.

-Göz çevresine uygulayacağın irili ufaklı parıltılı taşlar ile makyaj trendine yepyeni bir soluk getirebilirsin. 2022 kış sezonunun oldukça ilgi çeken trendlerinden biri. Far kullanmadan tek başına da uygulayabilirsin. Özellikle özel davetlerde ve kış partilerinde yüzüne yapıştıracağın minik taşlar ile güzelliğine iddialı bir dokunuş yapabilirsin.

-Yeni makyaj trendleri arasında yerini alan koyu renkli rujlar, tarzına gotik bir hava kazandırmak için seni bekliyor. Özellikle vişne çürüğünden kahverengiye, dut renginden siyaha uzanan tonlardaki rujlar ile özel davetlerde ve partilerde tüm dikkatleri üzerine çekebilirsin.

-Yılların klasik makyaj trendleri arasında dumanlı göz makyajları yer alır. Dumanlı göz makyajına ekleyeceğin hafif buğulu dokunuşlarla mükemmel gözükebilir. Böylece güzelliğine hem etkileyici hem gizemli bir hava katarak herkesi kendine hayran bırakabilirsin.

-2022 kış sezonun trend makyajları arasında yerini alan doğal parlaklık ile ışıl ışıl parlayabilirsin. Cildine göz alıcı bir vurgu yapmak için kullanacağın mineral pudralar ve nemlendirici etkili makyaj malzemeleri ile eşit bir renk tonu yakalayarak çok daha doğal bir güzelliğe ulaşabilirsin. Bu yöntemi özellikle yanak, boyun bölgesi, kulak ve şakaklarına uygulayarak güzelliğini taçlandırabilirsin.

 



Etiketler: