3 Günde 3 Kilo Verdiren Kabak Diyeti!

Youtube'da yayınladığı diyet programları ile ünlenen Youtuber Seher Akgül, kanalında yayınladığı yeni videosunda bu kez takipçileri ile 3 günde 3 kilo verdiren kabak diyetinin detaylarını paylaÅŸtı.

 

Youtube'da yayınladığı diyet programları ile ünlenen Youtuber Seher Akgül, kanalında yayınladığı yeni videosunda bu kez takipçileri ile 3 günde 3 kilo verdiren kabak diyetinin detaylarını paylaÅŸtı. Kilo vermenin en hızlı yolu hiç ÅŸüphesiz kabak detoksu. DoÄŸal ve saÄŸlıklı yollardan kilo vermek için bu detoksu mutlaka yapmalısınız. 

 

Yapımı ve uygulanması oldukça kolay ve doyurucu bir diyet . Üstelik sabah yapılan kahvaltı ile günlük protein ihtiyacınızı da almış oluyorsunuz. Günde sadece iki öÄŸün tüketeceÄŸiniz kabak vücudunuzdan toksinlerin atılmasında size yardımcı olarak ÅŸiÅŸkinlik ve ödem problemine çare buluyor.

 

YoÄŸun lif yapısı sayesinde bağırsaklarınızı çalıştırıyor ve kabızlık probleminizi yenmenize yardımcı oluyor.  Kabızlık problemi yaÅŸayanlar çok zor kilo verir kabak diyetiyle bunun da önüne geçmiÅŸ oluyoruz.

 

Dilerseniz lafı fazla uzatmadan bu diyetin detaylarına geçelim.

 

Malzemeler (1 öÄŸün için):

 

2 adet sakız kabak

3 yemek kaşığı yoğurt

3 adet ceviz

Bir miktar dereotu(isteğe bağlı)

Bir miktar kırmızı pul biber(isteğe bağlı)

 

Yapılışı:

Kabaklar bir tava içerisine rendelenir. Kapağı kapatılarak 10-15 dakika kısık ateÅŸte sotelenir. Daha sonra ocaktan alınarak soÄŸumaya bırakılır. SoÄŸuyan kabaklar bir kaba alınır üzerine yoÄŸurt dereotu ceviz ve pul biber ilave edilerek yenilir.

 

Not: Ä°çine kesinlikle tuz ilavesi yapılmaz .

 

Kullanımı:

Kabak diyetine ilk olarak öÄŸlen baÅŸlanır bu sebeple sabah güzel bir kahvaltı yapılır. Sabah ve öÄŸle arasında video da anlatıldığı ÅŸekilde ara öÄŸün yapılır, ardından öÄŸlen kabaklı karışım yenir. ÖÄŸleden sonra ihtiyaç duyulursa bir ara öÄŸün daha yapılır. AkÅŸam yine kabaklı karışım hazırlanarak yenir.

 

Gün içerisinde en az 2 buçuk litre su içilir. Siyah çay , yeÅŸil çay içilebilir.

 

Daha fazla detayı aÅŸağıda paylaÅŸtığımız link üzerinden Seher Akgül'ün videosunda bulabilirsiniz.