50 Yıl Yaşacağını Tahmin Etmiyordu! Ünlü Manken Kate Moss 50. Doğum Gününü Kutluyor!

Eski süper model Kate Moss, 16 Ocak Salı günü 50’nci yaşını kutluyor.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

İngiliz, “Top model” ve umursamaz tavırlarıyla moda dünyasını değiştiren Kate Moss, 50 yaşına basıyor ve ülkesini büyülemeye devam ediyor. Geçen Eylül ayında “The Times” gazetesi onunla yaptığı röportajda yaklaşan 50’nci yaşını hatırlatmış, o da”Herhalde 50’yi göremem, sanmıyorum” yahıtını vermişti.

 

Londra’nın güney bölgesinde büyüyen Kate Moss, 14 yaşında New York havalimanında fiziğiyle dikkati çekerek farkedildi. 17 yaşında Calvin Klein’in bir reklam kampanyasıyla üne kavuştu. Sonra gerisi geldi. Dünyaca ünlü markalar onunla çalışmak için kuyruğa girdi.

 

Kate Moss, 300 kezden fazla dergilere kapak konusu oldu. Bir festivalde kauçuk bir çizmede çıplak bacaklarıyla İngiltere’de “Hit” oldu. Kimseye aldırmayan tavırları ve fantezileriyle magazin basınının gözdesi oldu. Aşk hayatı da fırtınalı geçti. Önce aktör Johnny Deep ile birlikte ooldu, daha sonra da rock yıldızı Pete Doherty ile. Bu ikinci sevgilisiyle birlikte birkaç şarkı sözü yazdı.

 

2005’te İngiliz “Tabloid” gazeteleri, Kate Moss’un kokain kullanırken fotoğrafını yayınladılar. Sözleşmeleri feshedildi. Kariyerinin bittiği ilan edildi. Ama polis onunla ilgili hiçbir soruşturma açmayınca, yeniden sıçradı ve çok daha popüler hale eldi. 2011’de başka bir rock yıldızı oan Jamie Hince ile evlendi. Ancak birkaç yıl sonra ayrıldılar. 2008’de ünlü İngiliz ressam-heykeltraşı Kate Moss’un 18 ayar altından heykelini yaptı. Bu heykel “British Museum” da sergilendi. Londra’daki “Ulusal Portreler Müzesi”nde de Kate Moss’un 8 portresi sergileniyor.

 

21 yaşındaki Lila Moss’un (Not: O da ünlü bir manken) annesi olan Kate Moss artık daha düzenli bir hayat yaşıyor. “The Times” gazetesine yaptığı açıklamada, erken yattığını, katıldığı davetlerden gece yarısına doğru ayrıldığını anlattı. Kate Moss, 50’nci yaş gününü Karayipler’deki Moustique Adası’nda kutlayacak.



Etiketler: