Acun Ilıcalı Araba Ve Motorlarının Sayısını Açıkladı! 'Mutluluğu Zenginlikte Aramayın!'

TV8'in patronu Acun Ilıcalı katıldığı Youtube kanalında gündeme bomba gibi düşen açıklamalar yaparken sahip olduğu araçların sayısını açıkladı. 

 

TV8'in patronu Acun Ilıcalı katıldığı Youtube kanalında gündeme bomba gibi düşen açıklamalar yaparken sahip olduğu araçların sayısını açıkladı. 

 

Son dönemde yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Acun Ilıcalı, özel hayatında sürat tutkusuyla biliniyor. Bir YouTube programına katılan Acun Ilıcalı kaç tane aracı ve motosikleti olduğunu açıkladı. İngiliz kulübü Hull City ve İrlanda ekibi Shelbourne takımlarını satın alan, vakit bulduğu her an arkadaşlarıyla futbol ve ayak tenisi oynayan Acun Ilıcalı, sahibi olduğu kanal binasının arka tarafına halı saha yaptırması hakkında konuştu. Acun Ilıcalı, “Ben hayatımda hiçbir şeyi şov için yapmadım. Hayatımı daha iyi standartlara taşımak için yaptım, parayı kullandığım bölüm hep o oldu. 'Saat süresinden daralmayalım diye halı saha yaptırdın mı?' diyorsan, o doğru. 'Biz oynayacağız kardeşim sahadan çıkın' denmesin diye halı sahamız var.

 

Bu sözler sonrası ünlü televizyoncu ile programın sunucusu Nur Tuğna Namlı arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Acun Ilıcalı: Ben bir araba alayım da poz vereyim derdinde değilim. Araba alıyorsam bir sebepten alıyorumdur. Benim çok arabam yok 3-4 tane var. Motosikletim ise 12-13 tane. Taşıyamadığım için dünyanın çeşitli yerlerinde motosikletim var. Ne yapayım motorla mı gideyim yani? Dominik'te 4, Miami'de 2, Çeşme'de 3, İstanbul'da 4 tane var.

 

Ilıcalı sözlerine şu şekilde devam etti, "Mutluluğu zengin olmakta aramayın. İnşallah herkes daha iyi standartlarda yaşar. Ben bu işin dibini de zirvesini de gördüm. Hiç param yokken yine mutluydum. Arkadaşlarımın bana davranış şekliyle güzel bir hayat yaşadım. Ekonomik olarak belli bir standarda ulaştığınız zaman daha mutlu olabiliyorsunuz. Ancak 'zengin olayım mutlu olayım' amacı çok yanlış. Ev senin olunca illa mutlu olmayacaksın, kirada da mutlu olabilirsin. Para mutluluk getirmez ama az para mutluluk getirir. Kendi mutluluğunu kendi dünyanda kur, tavsiyem bu."



Etiketler: