Acun Ilıcalı'dan Dikkat Çeken Survivor 2024 All Star Açıklaması! 'Mağdur Nagihan Dönemi Bitti!'

TV8'de 1 Ocak 2024 tarihinde başlayacak Survivor 2024 All Star için geri sayım devam ederken takımların belirlendiği gecede Acun Ilıcalı'nın sözleri gündeme damga vurdu. 

 

TV8'de 1 Ocak 2024 tarihinde başlayacak Survivor 2024 All Star için geri sayım devam ederken takımların belirlendiği gecede Acun Ilıcalı'nın sözleri gündeme damga vurdu. 

 

Survivor All Star’ın yeni kadrosu belirlendi. Tamamen performansa dayalı olacak yeni sezon oyuncularından Nagihan Karedere’ye Acun Ilıcalı’nın imalı sözleri dikkat çekti. Survivor 2024 All Star'ın kadrosu geçtiğimiz günlerde belli olmuştu. Acun Ilıcalı yarışmacılarla birlikte yaptığı yayında Survivor All Star konseptine dair detayları ve takımları açıkladı. Daha önce birinci olamadığı için Acun Ilıcalı'ya sert çıkan ve "Bir daha katılmam" diyen Nagihan Karadere de takımda. Acun Ilıcalı kendisini hedef alan yarışmacıyı pas geçmedi ve yayında sözleriyle dikkat çekti.

 

‘İKİ TANE FÜZE YOLLAYAYIM BURADAN’

 

Nagihan Karadere, geçtiğimiz sezonlarda birinci olamadığı için Ilıcalı’ya yaptığı "Artık parkur koyulmasın ki kimse kolunu, bacağını, aşil tendonunu bir sayı alma uğruna parkurda bırakmasın. Ne de olsa iş sadece SMS ile yürüyor. Emeklerimin karşılığını alamadım. Çok kırgınım ve bir daha asla Survivor’a katılmam!" çıkışıyla çok konuşulmuştu. Söylenen sözleri unutmayan Ilıcalı yayın sırasında Karadere’yi es geçmeyerek gündem olan ifadeler kullandı. Nagihan ile konuşmasına, "Ben şimdiden sana bir iki tane füze yollayayım buradan" diyerek başlayan Acun Ilıcalı; şöyle devam etti: 'Algı oldu, o öyle yaptı bu böyle yaptı. Hak etmedim, bunlar benim başıma niye geldi' şeklinde konuşan mağdur Nagihan'ın dönemi bitti. Artık parkurların kraliçesini tam anlamıyla performans bekliyor. Bu saatten sonra artık elenme korkun yok, her koyun kendi bacağından asılacak.

 

"DAHA ÖNCE BÖYLE HEYECANLANMADIM”

 

Ilıcalı’dan sonra söz alan Karadere ise "Kalbim ağzımdan çıkıyor, ben böyle daha önce heyecanlanmadım. Kalp dayanmayacak. Benim şu an kalbim dayanmıyorsa kimsenin kalbi dayanmayacak" dedi.