Acun Ilıcalı Dominik Cumhuriyeti Devlet Başkanı İle Görüştü!

Önümüzdeki ay Exxen isimli dijital platformunu yayına almaya hazırlanan ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Dominik Cumhuriyeti Devlet Başkanı Luis Abinader ile görüştünü açıkladı. 

 

Önümüzdeki ay Exxen isimli dijital platformunu yayına almaya hazırlanan ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Dominik Cumhuriyeti Devlet Başkanı Luis Abinader ile görüştünü açıkladı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Dominik Cumhuriyeti Devlet Başkanı Luis Abinader ile görüştünü açıkladı.

 

İnanıyorum ki güzel projelere imza atacağız! 

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Dominik Cumhuriyeti Devlet Başkanı Sayın Luis Abinader ile görüşmek benim için büyük mutluluk oldu. Bana gösterdiği yakınlık için çok teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki bu dostluk iki ülkenin güzel ilişkilerini daha iyi yerlere götürecek ve çok güzel projelere imza atacağız. Teşekkürler Sayın Başkan." ifadelerini kullanan Ilıcalı bu paylaşımıyla sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım,

 

acun ilicali luis abinader