Acun Ilıcalı Genç Sevgilisinin Fotoğrafını İlk Kez Paylaştı!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı korona virüsü salgınında Dominik'te Survivor çekimlerini sürdürürken, çekimlerden arta kalan vaktinde arkadaşlarıyla gezmeyi ve vakit geçirmeyi ihmal etmiyor. Ünlü televizyoncu genç sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'yı da arkadaşlarıyla tanıştırırken, biran kendisini yalnız bırakmıyor. Ilıcalı arkadaşlarıyla yaptığı tekne turundan ilk kez genç sevgilisinin fotoğrafını Instagram sayfasından paylaştı. 

 

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı korona virüsü salgınında Dominik'te Survivor çekimlerini sürdürürken, çekimlerden arta kalan vaktinde arkadaşlarıyla gezmeyi ve vakit geçirmeyi ihmal etmiyor. Ünlü televizyoncu genç sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'yı da arkadaşlarıyla tanıştırırken, biran kendisini yalnız bırakmıyor. Ilıcalı arkadaşlarıyla yaptığı tekne turundan ilk kez genç sevgilisinin fotoğrafını Instagram sayfasından paylaştı. 

 

Sevgilisini ilk kez paylaştı! 

 

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Survivor çekimleri nedeniyle bir süredir Dominik'te bulunuyor. Koronavirüs salgını nedeniyle Türkiye'ye dönemeyen Ilıcalı, Survivor çekimlerinden arta kalan zamanlarını genç sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile birlikte geçiriyor. Bir an olsun sevgilisini yalnız bırakmayan Alıcalı ilk kez sevgilisi ve arkadaşlarının bulunduğu fotoğraf karesini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda arkadaşları ve sevgilisiyle tekne turu yapan ünlü televizyoncu bu anlarını takipçileriyle paylaşırken, Ilıcalı'nın paylaşımı kısa sürede 500 binden fazla beğeni alarak takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte Acun Ilıcalı'nın o paylaşımı;