Acun Ilıcalı Yazar Gülseren Budayıcıoğlu İle Buluştu! Öğreneceğimiz Çok Şey Var!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı, Doğduğun Ev Kaderindir gibi dizilerin yaratıcısı ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu ile buluşurken, Budayıcıoğlu'na övgüler yağdırdı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı, Doğduğun Ev Kaderindir gibi dizilerin yaratıcısı ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu ile buluşurken, Budayıcıoğlu'na övgüler yağdırdı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı, Doğduğun Ev Kaderindir gibi dizilerin yaratıcısı ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu ile buluşurken, Budayıcıoğlu'na övgüler yağdırdı.

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Gülseren Hocam'dan öğreneceğimiz çok şey var. Hep beraber TV'de güzel dersler alıyoruz. Ben çok şanslıyım, özel ders alabiliyorum :))" ifadelerini kullanan Ilıcalı'ya takipçileri sosyal medyada yoğun ilgi gösterdi. 

 

İşte o paylaşım;

 

Acun Ilıcalı Gülseren Budayıcıoğlu