Adanalı Dizisinin Maraz Ali'si Mehmet Akif Alakurt'un Son Hali Beğeni Topladı! Daha Yakışıklı Olmuş!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Mehmet Akif Alakurt'un değişimi sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Mehmet Akif Alakurt'un değişimi sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Mehmet Akif Alakurt'un değişimi sosyal medyada gündem oldu. 

 

mehmet akif alakurt un son hali gundem oldu daha yakisikli olmus

 

Daha yakışıklı olmuş!

 

Yeniçağ gazetesinde yer alan habere göre; 'Sıla' dizisi ile tanınan ardından rol aldığı 'Adanalı' dizisi ile şöhretine şöhret katan Mehmet Akif Alakurt gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Ekranlardan uzaklaşan ve İstanbul'u terk ederek Kaş'ın bir köyüne yerleşen Alakurt'un son hali ortaya çıktı. Adanalı dizisindeki Maraz Ali karakteriyle ünlenen Mehmet Akif Alakurt, son zamanlarda hakaret dolu paylaşımlarıyla dikkat çekiyordu. Oyunculuk kariyerine ara vererek gözlerden uzak bir hayat süren Alakurt zaman zaman paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Sosyal medya hesabını sınırlı yapan ve kendi istediği kişileri profiline ekleyen Mehmet Akif Alakurt son olarak Kaş'a yerleşmiş ve hayvan yetiştirmeye başlamıştı. Doğayla iç içe bir hayat yaşayan Alakurt'un değişimine hayranlarından beğeni yağdı. Eski oyuncunun son halini görenler "Daha da yakışıklı olmuş" yorumlarında bulundu.