Adriana Lima TikTok'taki İlk Paylaşımında Bombayı Patlattı! Hamileyim!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Brezilyalı manken Adriana Lima, TikTok'ta yaptığı ilk paylaşımda 3. kez hamile olduğunu açıkladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Brezilyalı manken Adriana Lima, TikTok'ta yaptığı ilk paylaşımda 3. kez hamile olduğunu açıkladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Brezilyalı manken Adriana Lima, TikTok'ta yaptığı ilk paylaşımda 3. kez hamile olduğunu açıkladı. 

 

40 YAŞINDA ÜÇÜNCÜ KEZ HAMİLE

 

40 yaşındaki Lima, Film yapımcısı Andre Lemmers  ile ilişkisinden bir bebek beklediğini duyurdu. Lima böylece üçüncü kez anne olacak. Ünlü modelin eski eşi Marco Jaric ile evliliğinden 12 yaşında Valentina ve 9 yaşında Sienna adında iki kızı bulunuyor.

 

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

 

Victoria's Secret podyumuna en uzun süre çıkan modellerden biri olarak tarihe geçen ve son defilesinde gözyaşları içinde seyircilerine veda eden Lima, mutlu haberi Tiktok sayfasından duyurdu. Videoda üzerinde beyaz bir bornoz olan Adriana Lima, makyajsız yüzüyle elindeki hamilelik testini kameraya gösterirken görülüyor. Testte "hamile" kelimesi görülüyor.

 

adriana lima ucuncu kez hamile oldugunu acikladi