Afili Aşk'ın 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Başrollerini Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk'in paylaştığı Kanal D'nin çarşamba günlerine damga vuran iddialı dizisi Afili Aşk dizisinin 24. bölüm fragmanı yayınlandı. 

 

Başrollerini Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk'in paylaştığı Kanal D'nin çarşamba günlerine damga vuran iddialı dizisi Afili Aşk dizisinin 24. bölüm fragmanı yayınlandı. Ağabeylerinin baskısından kurtulmak için zorla razı ettiği Kerem (Çağlar Ertuğrul) ile evlenen Ayşe (Burcu Özberk)'in yaşadıkları ilginç hikayeleri komedi tarzında anlatan eğlenceli öyküsü ile çarşamba günlerine damga vuran Afili Aşk dizisinin 24. bölüm fragmanı yayınlandı. 

 

Kanal D'nin resmi Youtube kanalından yayınlanan Afili Aşk dizisinin 24. bölüm fragmanı büyük merak uyandırıken, Kanal D dizinin fragmanı için "Yelda, Kerem ve Ayşe'yi ayırmak için strateji değiştiriyor! Yelda'nın tüm çabalarına rağmen Kerem ve Ayşe birbirlerinden uzaklaşmaz. Aksine daha çok bağlanırlar. Durumu tersine çevirmek için Yelda yeni bir plan yapar ve devreye Ayşe'nin annesini sokar. Olan biteni anlatır. Ayşe ve Kerem kendilerini yeni bir sorunun içinde bulur." ifadelerini kullandı. 

 

Youtube'da yayınlanan fragman kısa sürede binlerce kez izlenirken, Trend Videolar Listesi'ne 2. sıradan giriş yaparak dizinin hayranları tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. 

 

İşte Afili Aşk dizisinin 24. bölüm fragmanı;