Afra Saraçoğlu Aslı Bekiroğlu'nun İfşa Görüntülerine Yorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda bu sabah Aslı Bekiroğlu'nun sevgilisi ile birlikte ifşa olan özel görüntüleri hakkında düşüncelerini takipçileriyle paylaştı.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda bu sabah Aslı Bekiroğlu'nun sevgilisi ile birlikte ifşa olan özel görüntüleri hakkında düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda bu sabah Aslı Bekiroğlu'nun sevgilisi ile birlikte ifşa olan özel görüntüleri hakkında düşüncelerini takipçileriyle paylaştı.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Aslı Bekiroğlu'nun ifşa görüntüleri için "Etrafta zaten yeterince ağzının suyu akıp ifşa ifşa diye bağıran insanlar var. Bir de bu zorbalığı kadının kadına yapması... aklım almıyor. Ahlaktan bahsedersiniz bi de. Hepiniz aynı zihniyetsiniz yazık..." ifadelerini kullanırken bu paylaşımıyla sosyal medyada dikkat çekti. 

 

İşte o paylaşım;