Afra Saraçoğlu'ndan Siper Suçlara Karşı Düzenlenen Kampanyaya Destek!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda takipçilerini siber suçlara ortak olmama çağrısında bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda takipçilerini siber suçlara ortak olmama çağrısında bulundu. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla gündemdeki yerini koruyan ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda takipçilerini siber suçlara ortak olmama çağrısında bulundu.

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Hackle. Ekle. Paylaş. Yargıla. Oturduğun yerde, elinde klavye ile ne kolay değil mi? Oysa karşında duyguları, hayalleri, emekleri olan bir insan var! Biz ne ara bu kadar yozlaştık? Ne ara bu kadar kötü insanlar olduk? Nasıl karardı gözümüz, kalbimiz, ne kadar? Mağdur duruma düşmüş bir insanın acısını, üzüntüsünü, ailesini, sevenlerini unutup nasıl bundan zevk alarak konuşur, yargılar, bunu yayar olduk? Siber zorbalığa ve sosyal medya tacizine son ver! Hemen şimdi! #SiberSuçaOrtakOlma" ifadelerini kullanırken bu paylaşımıyla sosyal medyada dikkat çekti. 

 

İşte Afra Saraçoğlu'nun o paylaşımı; 

 

 

Not: Fotoğraf Afra Saraçoğlu'nun Instagram sayfasından alınmıştır.