Berkcan Güven'den Aslı Bekiroğlu'nun İfşa Görüntüleriyle İlgili Açıklama!

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Berkcan Güven, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Aslı Bekiroğlu'nun ifşa olan görüntüleriyle ilgili düşüncelerini paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Berkcan Güven, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Aslı Bekiroğlu'nun ifşa olan görüntüleriyle ilgili düşüncelerini paylaştı. Son dönemde Cristiano Ronaldo, Vettel gibi ünlülerle yaptığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Berkcan Güven, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Aslı Bekiroğlu'nun ifşa olan görüntüleriyle ilgili düşüncelerini paylaştı.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Aslı Bekiroğlu'nun ifşa olan görüntüleriyle ilgili "Biri sevgilinizin telefonunu çalıyor ve bi şekilde size siber bir taciz uyguluyorlar..gönderdiler açmadım bile ve bununla dalga geçen tonla insanlar var kendinizi baska insanların yerine koyun...hepinizin başına gelebilir ama siz bununla dalga geçiyorsunuz" ifadelerini kullanan ünlü sosyal medya fenomeni bu paylaşımıyla dikkat çekti. 

 

İşte o paylaşım;