Oğuzhan Uğur'dan Aslı Bekiroğlu'nun İfşa Görüntülerine Yorum!

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Aslı Bekiroğlu'nun ifşa edilen görüntüleriyle ilgili düşüncelerini açıkladı. 

 

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Aslı Bekiroğlu'nun ifşa edilen görüntüleriyle ilgili düşüncelerini açıkladı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Aslı Bekiroğlu'nun ifşa edilen görüntüleriyle ilgili düşüncelerini açıkladı.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Aslı Bekiroğlu'nun ifşa edilen görüntüleriyle ilgili "Kanunsuz ifşa gündemleri ifşa edilen kişileri değil, aksine buna bilerek ya da bilmeden destek olan her bir insanın ne kadar kalpsiz ve vicdansız yaratıklar olduğunu ifşa eder. Ne tür bir iğrençlik özel hayatlara, hiç özel olmayan ortamlarda uzatılan dil kadar iğrenç olabilir?.." ifadelerini kullanan Uğur, bu paylaşımıyla sosyal medyada dikkat çekti. 

 

İşte o paylaşım;