Selin Şekerci'den Aslı Bekiroğlu'nun İfşa Görüntülerine Yorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Selin Şekerci, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Aslı Bekiroğlu'nun ifşa edilen görüntüleri için düşüncelerini açıkladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Selin Şekerci, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Aslı Bekiroğlu'nun ifşa edilen görüntüleri için düşüncelerini açıkladı. Son dönemde sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Selin Şekerci, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Aslı Bekiroğlu'nun ifşa edilen görüntüleri için düşüncelerini açıkladı.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Aslı Bekiroğlu'nun ifşa edilen özel görüntüleri için "1- KİŞİNİN ÖZEL ANI, MAHREMİ YALNIZ(!) KENDİNİ İLGİLENDİRİR! 2- Ahlaksızlıkla vs... ile suçladığınız kişinin görüntülerinin arzusu dışında, hırsızlıkla yayıldığını görmezden gelmeniz korkunç. 3- Ve o masum rolleri yok mu:) asıl komik tarafı çirkin espriler diil bu yalancılık!" ifadelerini kullanan ünlü oyuncu bu paylaşımıyla sosyal medyada dikkat çekti. 

 

İşte o paylaşım;