Afra Saraçoğlu'ndan Yalı Çapkını Açıklaması! Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, Twitter sayfasından Yalı Çapkını ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, Twitter sayfasından Yalı Çapkını ile ilgili açıklamalarda bulundu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, Twitter sayfasından Yalı Çapkını ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

 

Ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, Seyran karakterini canlandırdığı Yalı Çapkını dizisinin sezon finalinden sonra açıklama yaptı. Ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, başrolünü Mert Ramazan Demir ile paylaştığı Yalı Çapkını dizisinin sezon finalinden sonra Twitter'dan açıklama yaptı.

 

"NİCE SEYRANLARA UMUT OLMAK DİLEĞİYLE”

 

Star TV'de cuma akşamı ekrana gelen sezon finalinden sonra açıklama yapan Saaraçoğlu, "Benim sezon yeni bitti sayılır. Bugüne kadar bizi seven, destekleyen herkese teşekkür etmeyi bir borç bilirim. İyi ki varsınız sizi çok seviyorum. Seyran ve nice Seyranlara umut olmak dileğiyle..." diye yazdı.

 

İşte o paylaşım;

 

afra saracoglu ndan yali capkini paylasimi