Selahattin Paşalı'nın Ömer Dizisi Sezon Finali Davetindeki Şalvar Tarzı Beğenilmedi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Selahattin Paşalı Star TV'de yayınlanan Ömer dizisinin sezon finali partisine katılırken şalvarlı tarzı ile beğenilmedi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Selahattin Paşalı Star TV'de yayınlanan Ömer dizisinin sezon finali partisine katılırken şalvarlı tarzı ile beğenilmedi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Selahattin Paşalı Star TV'de yayınlanan Ömer dizisinin sezon finali partisine katılırken şalvarlı tarzı ile beğenilmedi. 

 

Ömer dizisinin başrol oyuncuları ve set ekibi, sezon finali öncesinde bir araya geldi. Oyuncu Selahattin Paşalı, şalvar pantolon ve sandaletle katıldığı organizasyonda eleştirilerin hedefi oldu. Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay, Merve Dizdar, Zerrin Sümer, Onur Bilge, Serpil Gül, Gülçin Kültür Şahin, Muharrem Türkseven, Gamze Karaduman, Çağla Naz Kargı, Metehan Parıltı, Melike Güner, Simay Barlas, Tayanç Ayaydın ve Haktan Zavlak'ın başrolünü paylaştığı Ömer dizisi, bu akşam sezon finali bölümüyle ekrana gelecek. Dizi ekibi ise dün akşam organize edilen yemekte bir araya geldi.

 

selahattin pasali nin omer dizisi tarzi begenilmedi

 

TARZI HİÇ BEĞENİLMEDİ

 

Tüm oyuncuları ve set ekibinin katıldığı gecede eğlenceli anlar yaşandı. Başrol oyuncularının şarkı söylediği yemekte Selahattin Paşalı'nın kıyafet tercihi de dikkat çekti. Evli bir çocuk babası Paşalı, geceye şalvar pantolon ve sandaletle katıldı. Oyuncu tarzı kısa sürede sosyal medyada konuşulmaya başlayınca "Ağam şalvar giymiş" ve "İnsanlar değişik giyinmek için nerede ne giyeceklerini unutmuşlar" yorumu yapıldı.