Ahmet Katıksız Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Ahmet Katıksız kimdir? Show TV'de bu akşam yayınlanacak ilk bölümüyle ekran yolculuğuna başlayacak Oğlum dizisinin proje tasarımcısı Ahmet Katıksız ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Ahmet Katıksız kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Ahmet Katıksız kimdir? Show TV'de bu akşam yayınlanacak ilk bölümüyle ekran yolculuğuna başlayacak Oğlum dizisinin proje tasarımcısı Ahmet Katıksız ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Son dönemde yer aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Ahmet Katıksız ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Ahmet Katıksız kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

ahmet katiksiz kimdir nerelidir sevgilisi var mi evli mi

 

Ahmet Katıksız kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi?

 

Ahmet Katıksız kimdir? Ahmet Katıksız (d. 8 Temmuz 1981, Keşan, Edirne), Türk yönetmen ve film yapımcısı. Dokuz Eylül Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü mezunudur. Yönetmen ve senarist Deniz Akçay Katıksız ile evlidir. Yönetmen, yapımcı, senarist. 8 Temmuz 1981, Keşan / Edirne doğumlu. Dokuz Eylül Üniversitesi Sinema TV Bölümü mezunu. Ahmet Katıksız, 2003yılından itibaren yirminin üzerinde yapımda yönetmen yardımcısı olarak görev almış;  2013yılından bu yana çok sayıda film ve dizinin yönetmenliğini yapmış, bazılarının senaristliği ya da yapımcılığını üstlenmiştir. Yeni projelerde yer almayı sürdürmektedir.