Ahmet Melih Yılmaz Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Ahmet Melih Yılmaz kimdir? Rol aldığı Çukur, Cam Tavanlar gibi dizilerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ahmet Melih Yılmaz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Ahmet Melih Yılmaz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Ahmet Melih Yılmaz kimdir? Rol aldığı Çukur, Cam Tavanlar gibi dizilerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ahmet Melih Yılmaz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla ve cinsiyet değiştirmesiyle gündemde olan ünlü oyuncu Ahmet Melih Yılmaz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Ahmet Melih Yılmaz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

ahmet melih yilmaz kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Ahmet Melih Yılmaz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Ahmet Melih Yılmaz kimdir? Ahmet Melih Yılmaz Oyuncu / yönetmen. Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. 1989, Ankara doğumlu. Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümü mezunu. Deneyimli bir tiyatro oyuncusudur. Erdal Beşikçioğlu’nun yönettiği “Woyzeck Masalı” isimli tiyatro oyununda ki oyunculuk performansı ile çok sevildi.  Ahmet Melih Yılmaz, tiyatro çalışmaları yanı sıra 2010 yılından itibaren film ve dizilerde rol almaya başladı. 2015’te Hatırla Gönül dizisinde yer aldı, 2018’den itibaren Çukur dizisinde Timsah Celil karakterini canlandırmaya başladı. Ahmet Melih Yılmaz, Çukurda  9 Mart 2020 pazartesi akşamı yayınlanan 92. bölümde ölerek ayrıldı. Yeni projelerde yer almayı sürdürmektedir.