Ahmet Özhan'dan Hülya Avşar Benzeri Ekmek Açıklaması! Olay Oldu!

Rol aldığı filmlerle geçmiş dönemde adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı ve oyuncu Ahmet Özhan, yaptığı ekonomi açıklamasında Hülya Avşar'ın "gerekirse simit yiyeceğiz" açıklamasına benzer "gerekirse yediğimiz ekmeği yarıya düşüreceğiz" açıklamasıyla sosyal medyada gündem oldu. 

 

Rol aldığı filmlerle geçmiş dönemde adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı ve oyuncu Ahmet Özhan, yaptığı ekonomi açıklamasında Hülya Avşar'ın "gerekirse simit yiyeceğiz" açıklamasına benzer "gerekirse yediğimiz ekmeği yarıya düşüreceğiz" açıklamasıyla sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı ve oyuncu Ahmet Özhan, yaptığı ekonomi açıklamasında Hülya Avşar'ın "gerekirse simit yiyeceğiz" açıklamasına benzer "gerekirse yediğimiz ekmeği yarıya düşüreceğiz" açıklamasıyla sosyal medyada gündem oldu.

 

ahmet ozhan dan hulya avsar benzeri ekmek aciklamasi gerekirse yarim ekmek yiyecegiz

 

Gerekirse bir ekmek yerken bunu yarım ekmeğe düşüreceğiz!

 

Hülya Avşar’ın “Gerekirse simit yenecek” açıklamasından sonra benzer bir açıklama da Ahmet Özhan’dan geldi  Özhan yaptığı açıklamada "Gerekirse bir ekmek yerken bunu yarım ekmeğe düşüreceğiz. Mükafatını alırız. Cumhurbaşkanımız dolara da 'one minute' dedi. Bu tam bağımsızlık mücadelisidir! Her sanatçı muhalif olmak zorunda gibi bir algı var. Devlet, millet gibi bir zaafları, kaygıları yok. 'Bunlar gitsin de kim gelirse gelsin, isterse Amerika'dan biri gelsin o yönetsin' diyorlar. Ekonomi kötüye gitsin de ülke yıkılsın diye umuyorlar" ifadelerini kullanırken bu açıklama sosyal medyada gündem oldu. 

 

 



Etiketler: