Melek Baykal'dan Olay Aşk Açıklaması! Aşıksam!

Melek Baykal aşk hayatıyla ilgili neler söyledi? Sayısız sinema, tiyatro ve dizi projesinde canlandırdığı karakterlerle Türk Sinema Tarihi'ne adını altın harflerle yazdıran ünlü oyuncu Melek Baykal, kendi hayatını yazdığı kitap ile ilgili konuşurken aşk hayatıyla ilgili olay açıklamalar yaptı. Peki Melek Baykal aşk hayatıyla ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Melek Baykal aşk hayatıyla ilgili neler söyledi? Sayısız sinema, tiyatro ve dizi projesinde canlandırdığı karakterlerle Türk Sinema Tarihi'ne adını altın harflerle yazdıran ünlü oyuncu Melek Baykal, kendi hayatını yazdığı kitap ile ilgili konuşurken aşk hayatıyla ilgili olay açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Melek Baykal, kendi hayatını yazdığı kitap ile ilgili konuşurken aşk hayatıyla ilgili olay açıklamalar yaptı. Peki Melek Baykal aşk hayatıyla ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

melek baykal dan ask hayati ile ilgili olay aciklama asiksam efeler gibi

 

Aşıksam efeler gibi! 

 

Deneyimli oyuncu Melek Baykal, tiyatronun ve sinemanın gerçek emekçilerinden. Sayısız tiyatro, dizi ve sinema filminde rol aldı. Şimdi de kendi hayatını kaleme alıyor. Uzun süredir ekrandan uzak olan oyuncu yaptığı açıklamada aşk ile ilgili "Aşık olursam efeler gibi elinden tutar kameraların karşısına geçerim. Aşkın yaşı da ayıbı da olmaz." ifadelerini kullandı. 

 

 



Etiketler: