Pelin Akil'den Takipçilerinin Yorumuna Sert Cevap! Çok Kötüsünüz!

Pelin Akil takipçilerinin ikizler arasında ayrımcılık suçlamalarına ne cevap verdi?TRT1'de yayınlanan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde canlandırdığı Isabel karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Pelin Akil, Instagram sayfasında takipçilerinin ikizler arasında ayrımcılık yapıyorsunuz sözlerine çok sert yanıt verdi. Peki Pelin Akil takipçilerinin ayrımcılık suçlamalarına ne cevap verdi? Cevaplar haberimizde..

 

Pelin Akil takipçilerinin ikizler arasında ayrımcılık suçlamalarına ne cevap verdi?TRT1'de yayınlanan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde canlandırdığı Isabel karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Pelin Akil, Instagram sayfasında takipçilerinin ikizler arasında ayrımcılık yapıyorsunuz sözlerine çok sert yanıt verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Pelin Akil, Instagram sayfasında takipçilerinin ikizler arasında ayrımcılık yapıyorsunuz sözlerine çok sert yanıt verdi. Peki Pelin Akil takipçilerinin ayrımcılık suçlamalarına ne cevap verdi? Cevaplar haberimizde..

 

pelin akil den ayrimcilik suclamalarina sert yanit icinizin kotulugunu yuzunuze vurmak istedim

 

İçinizin kötülüğünü yüzünüze vurmak istedim! 

 

Pelin Akil, takipçilerinin İkizler arasında ayrımcılık yapıyorsunuz' yorumlarına sinirlendi. Akil yaptığı paylaşımda "O kadar kötüsünüz ki ama eminim ki kabul etmezsiniz, size göre kötü olan benim! Evlat ayıran, hatta belki size göre bi çocuğunu sevmeyen, bi kesime göre Alin'ci kesime göre Lina'cı. Tüm ikizi olan arkadaşlarıma yapılıyormuş ama bu mobing. Hiç kötü hissetmiyorum içimi biliyorum da içinizin kötülüğünü yüzünüze vurmak istedim. Bu tarz mesajları beğenen ve takip eden sinsiler de çok. Hepiniz bir annenin günahını alıyorsunuz" ifadelerini kullanırken, takipçilerine sert cevap verdi.