Bergen Setine Şok! Erdal Beşikçioğlu Koronavirüs Oldu!

Pandemi dönemi nedeniyle çekimleri ertelenen ve geçtiğimiz günlerde sete sonunda çıkabilen ünlü sanatçı Bergen'in hayatının anlatıldığı Bergen filminin setine koronavirüs engeli çıktı. Filmin yıldızlarından ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu koronavirüs oldu. 

 

Pandemi dönemi nedeniyle çekimleri ertelenen ve geçtiğimiz günlerde sete sonunda çıkabilen ünlü sanatçı Bergen'in hayatının anlatıldığı Bergen filminin setine koronavirüs engeli çıktı. Filmin yıldızlarından ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu koronavirüs oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Bergen filminin setinde koronavirüse yakalandı. 

 

Sete ara verildi! 

 

Pandemi dönemi nedeniyle çekimleri ertelenen ve geçtiğimiz günlerde sete sonunda çıkabilen ünlü sanatçı Bergen'in hayatının anlatıldığı Bergen filminin setine koronavirüs engeli çıktı. Filmin yıldızlarından ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu koronavirüs oldu.  Bir koronavirüs haberi de Erdal Beşikçioğlu 'ndan geldi. Rol aldığı Bergen filminin çekimlerine de bu sebeple ara verildiği duyuruldu.

 

erdal besikcioglu koronaviruse yakalandi