Aile Dizisine Taze Kan! Kıymet Karakteri İçin Rüçhan Çalışkur Kadroda!

Show TV'de yayınlanan reyting rekortmeni dizi Aile'nin kadrosuna Rüçhan Çalışkur dahil olurken, Çalışkur dizide Kıymet karakterine hayat verecek. 

 

Show TV'de yayınlanan reyting rekortmeni dizi Aile'nin kadrosuna Rüçhan Çalışkur dahil olurken, Çalışkur dizide Kıymet karakterine hayat verecek. Show TV'de yayınlanan reyting rekortmeni dizi Aile'nin kadrosuna Rüçhan Çalışkur dahil olurken, Çalışkur dizide Kıymet karakterine hayat verecek. 

 

Oyuncu Rüçhan Çalışkur, Ay Yapım imzalı 'Aile' dizisinin kadrosuna dahil oldu. Oyuncu, dizide 'Kıymet' rolüne hayat verecek. Her salı akşamı izleyiciyle buluşan Ay Yapım imzalı Show TV dizisi 'Aile'ye yeni bir oyuncu daha katılıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, son olarak Musa Uzunlar'ın kadrosuna dahil olduğu dizinin önümüzdeki salı yayınlanacak 10. bölümüne Rüçhan Çalışkur da katılıyor. Oyuncu, dizide 'Kıymet' rolüne hayat verecek ve İlyas Koruzade karakterinin annesi olarak seyirci karşısına çıkacak. Özgün senaryosunu Hakan Bonomo’nun yazdığı, Ahmet Katıksız’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrollerinde yer aldığı ‘Aile’de Tatlıtuğ ve Sarıkaya ikilisine Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Mert Denizmen, Ecem Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer eşlik ediyor.