Alaçatı'da Sıla Rüzgarı Esti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu önceki gün Alaçatı'da verdiği konser ile hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu önceki gün Alaçatı'da verdiği konser ile hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu önceki gün Alaçatı'da verdiği konser ile hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. 

 

Bizim okulun asi kızı Sıla, seni çok seviyoruz!

 

Alaçatı’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı kapsamında Sıla konseri düzenlendi. Çeşme Belediyesi tarafından Alaçatı Amfi Tiyatro’da ücretsiz olarak gerçekleştirilen etkinliğe, binlerce kişi akın etti. Pembeler içinde sahneye çıkan Sıla, slow şarkılarıyla başladığı programını hareketli parçalarla bitirdi. Gecenin başında Belediye Başkanı Ekrem Oran’ı sahneye davet eden ünlü popçu, “Ekrem Başkan aynı zamanda okuldaşım” diye anons edince Başkan Oran da “Evet ben Sıla’nın okul ağabeyiyim. İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi’ni beraber okumuştuk. Bizim okulun asi kızı Sıla, seni çok seviyoruz” diye karşılık verdi.