Çağla Şıkel'den Dikkat Çeken Şiddet İtirafı! Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken ve sunucu Çağla Şıkel, önceki gün katıldığı bir açılışta yaptığı şiddet itirafıyla gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken ve sunucu Çağla Şıkel, önceki gün katıldığı bir açılışta yaptığı şiddet itirafıyla gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken ve sunucu Çağla Şıkel, önceki gün katıldığı bir açılışta yaptığı şiddet itirafıyla gündem oldu. 

 

Hayatımda kimse yok!

 

Çağla Şıkel, önceki gün Bursa'da bir açılışa katıldı. Şıkel, Tolga Akış'la ilgili sorulara verdiği yanıtla dikkat çekti. Basın mensuplarının Tolga Akış ile isminin aşk dedikodularına karışması üzerine "Hayatınızda biri var mı?" sorusuna Çağla Şıkel, "Sorulmadan yapıldığı için haberler, bu anlamda çok kırgınım. Keşke sorulsaydı ve haber yapılsaydı da benim ailem, beni sevenler, arkadaş çevrem maruz kalmış olmazdı. Haber yapıldıktan sonra sorulması bence çok saçma bir şey. Ama hayatımda kimse yok".

 

Ben de şiddet gördüm!

 

Psikolojik baskı gördüğü gerekçesiyle boşanma davası açan Hadise'yle ilgili düşüncelerini de dile getiren Çağla Şıkel, samimi bir itirafta bulundu. Ünlü manken, "Ben hiç fiziksel şiddet yaşamadım, kimse de yaşamasın. Ama psikolojik şiddeti farkında olmadan birbirimize, ailemize uyguluyoruz. Ben de psikolojik şiddete maruz kaldım ama bunu çok sonradan fark ettim. Dolayısıyla her ilişkide empati kurmak önemli" ifadelerini kullandı.