Murat Dalkılıç Çağla Boz İle Yakalandı! Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Son dönemde aşk hayatıyla gündemde olan ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, önceki gece ünlü oyuncu Çağla Boz ile objektiflere yansırken, görüntüler sosyal medyada gündem oldu. 

 

Son dönemde aşk hayatıyla gündemde olan ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, önceki gece ünlü oyuncu Çağla Boz ile objektiflere yansırken, görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, önceki gece ünlü oyuncu Çağla Boz ile objektiflere yansırken, görüntüler sosyal medyada gündem oldu. 

 

Posta'da yer alan habere göre; 2 ay önce, bir yıldır birlikte olduğu Sitare Akbaş'tan ayrılan Murat Dalkılıç önceki gece yeni sevgilisi Çağla Boz ile görüntülendi. Ünlü şarkıcı sevgilisini kendi arabasıyla gönderdi ve daha sonra da taksiye binip gitti. Murat Dalkılıç, bir yıldır birlikte olduğu Sitare Akbaş’tan 2 ay önce sessiz sedasız ayrılmıştı. Oyuncu adayı Çağla Boz’la aşk yaşadığı iddia edilmişti. Önceki gece Armutlu’daki Steakroom adlı mekanda sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenen Dalkılıç ve yeni sevgilisi, yan yana görüntü vermemek için mekandan ayrı ayrı çıktı.

 

TAKSİYLE KAÇTI

 

Dalkılıç, Boz’u kendi şoförlü aracı ile gönderdi. Kendisi ise arka kapıdan taksi ile kaçtı. Çağla Boz, muhabirlerden suratını gizledi.

 

murat dalkilic cagla boz ile goruntulendi