Aleyna Tilki'nin Elindeki Telefon Sosyal Medyada Gündem Oldu! Kırılmadık Yeri Kalmamış!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Aleyna Tilki sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda elindeki telefonla gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Aleyna Tilki sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda elindeki telefonla gündem oldu. Şarkıcılık kariyeri ve özel hayatıyla adından sıkça söz ettirmeyi başaran Aleyna Tilki, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda görünen telefonuyla dikkat çekti. Tilki'nin telefonuna, takipçilerinden yorum yağdı. İddialı sahne kostümleriyle ve yaptığı açıklamalarıyla sık sık adından söz ettiren 23 yaşındaki Aleyna Tilki, geçtiğimiz haftalarda çocuklarını fenomen haline getiren anne-babalara sitem etmişti.

 

"Ben bu 0-12 yaş arası bebek kıvamında çocukların modellik falan yapıp fenomen olmasına çok karşıyım" diyen Tilki, sözlerine şöyle devam etmişti: Herkes tarafından istismar edildiklerini düşünüyorum ve büyüdüklerinde çok mutsuz insanlar olacaklar.

 

"TACİZCİLERDEN FARKLARI OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM”

 

Kendisi de genç yaşta şöhreti yakalayan ünlü isim, "'Güzel çocuk doğurdum' deyip çocuğun her karışını kendi uzvuymuş gibi çekip paylaşan bir de üstüne onun adına post atan ebeveynler yargılansın. Tacizcilerden farkları olmadığını düşünüyorum" ifadelerini kullanmıştı.

 

aleyna tilki nin elindeki telefon gundem oldu

 

FOTOĞRAFI OLAY OLDU

 

Aleyna Tilki, son olarak 3.1 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Aynadan verdiği bir pozu takipçileriyle paylaşan şarkıcının telefonundaki hasar dikkatlerden kaçmadı. Takipçileri, Aleyna'nın 43 bin beğeni alan gönderisine; "Sana telefon alacağım", "Abla ne yaptın telefona ya?", "Telefon hangi savaştan kalma?", "Hiç mi acımadın o telefona?" ve "Hani nerede senin iPhone 15'in, paran mı yok yoksa?" gibi yorumlar yapıldı.

 



Etiketler: