Alina Boz Ve Umut Evirgen'e Nazar Değdi! Balayına Gidememe Sebepleri Ortaya Çıktı!

Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen düğün töreni ile evlenen ünlü çift Umut Evirgen ile Alina Boz önceki gün objektiflere yansırlarken dikkat çeken ifadeler kullandılar. 

 

Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen düğün töreni ile evlenen ünlü çift Umut Evirgen ile Alina Boz önceki gün objektiflere yansırlarken dikkat çeken ifadeler kullandılar. 

 

Posta'dan Kamil Sümer'in haberine göre; İlişkileriyle magazin gündemine bomba gibi düşen Alina Boz ve Umut Evirgen çifti, 2 Aralık günü dünyaevine girdi. Yalnızca 90 kişinin davetli olduğu düğünden sonra, çiftin balayına nereye gideceği de merak konusu olmuştu. Fakat Alina Boz ve Umut Evirgen’e nazar değdi. İkili düğün sonrası balayına gidemedi. Ünlülerin akın ettiği törende Alina Boz Vivienne Westwood marka gelinlik giymiş; Umut Evirgen ise özel dikim smokin tercih etmişti. Misafirler, Şef Somer Sivrioğlu'nun özel olarak hazırladığı menüdeki yemekleri yemişti. Taze karı-koca nikah sonrası ilk kez geçen perşembe Etiler’de görüntülendi. Umut Evirgen “Çok hastayız. Grip oldum. Sabah-akşam serum alıyorum. 12 gündür evde yatıyoruz” dedi.

 

‘ECZANEYE GELDİK’ 

 

Umut Evirgen muhabirlerin “Peki balayına ne zaman çıkmayı düşünüyorsunuz?” sorusuna “İyileşirsek gideriz inşallah. Daha balayı için plan bile yapamadık. Zaten buraya da eczaneye, ilaç almaya geldik” yanıtını verdi. Alina Boz ise düğüne dair “Sevdiklerimizle bir aradaydık. İç içe eğlendik” diye konuştu. Geçtiğimiz haftalarda Umut Evirgen ile nikah masasına oturan Alina Boz, verdiği son röportajda şu ifadeleri kullanmıştı, “Aşık Alina’nın nasıl biri olduğunu bana değil, sevgilime sormanız lazım. Bir beklenti ile ilişki yaşamamak gerekiyor.

 

BİR BEKLENTİ İLE İLİŞKİ YAŞAMAMAK GEREKİYOR' 

 

İlişkide akışta olmak güzeldir. Setlerde büyüdüm. Keyifli ama disiplinli bir oyun alanıydı benim için. Erken yaşta çalışmaya başladığım için kendimi olgun buluyorum. Keyifli bir dönemimdeyim. Güzel ve kalabalık bir ailede yetiştim, çok şanslıyım. İşim gereği göz önünde olmaya artık alıştım. Senaryo iyi değilse ortaya iyi bir iş çıkması çok zor. Her karakterin bana dokunan bir yanı mutlaka olmuştur, ayrım yapmak istemem.”