Alişan Demet Akalın'ın Doğum Gününü Dikkat Çeken İfadelerle Kutladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Alişan, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda yakın dostu Demet Akalın'ın doğum günü için dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Alişan, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda yakın dostu Demet Akalın'ın doğum günü için dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Alişan, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda yakın dostu Demet Akalın'ın doğum günü için dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Hızır Acili derim!

 

Alişan, yakın dostu Demet Akalın'ın doğum gününü kutladı. Alişan Demet Akalın'ın doğum günü için yaptığı paylaşımda "Bu sene çook eskilerden değil, pırıl pırıl bir fotoğraf koydum ortim:) Seni anlat deseler bana, merhametli, vicdanlı ve kötü gün hızır acili derim.. Yeni yaşında İnşallah en başta sağlık diliyorum kardeşime her şeyden önce ve hep birlikte nice güzel yıllarımız olsun. İyi ki doğdun, doğum günün kutlu olsun." ifadelerini kullanırken, sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

alisan dan demet akalin in dogum gunu icin dikkat ceken ifadeler