Altın Kelebek'te Hadise'nin Teşekkür Konuşması Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Hadise, dün akşam 47.si düzenlenen Altın Kelebek ödül töreninde "Yılın En İyi Kadın Pop Şarkıcısı" ödülüne layık görülürken yaptığı teşekkür konuşması geceye damga vurdu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Hadise, dün akşam 47.si düzenlenen Altın Kelebek ödül töreninde "Yılın En İyi Kadın Pop Şarkıcısı" ödülüne layık görülürken yaptığı teşekkür konuşması geceye damga vurdu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Hadise, dün akşam 47.si düzenlenen Altın Kelebek ödül töreninde "Yılın En İyi Kadın Pop Şarkıcısı" ödülüne layık görülürken yaptığı teşekkür konuşması geceye damga vurdu.

 

Gecede 'En İyi Kadın Şarkıcı' ödülünü Burak Kut'un elinden alan Hadise'nin ödül konuşması dikkat çekiciydi. Ünlü şarkıcı, kadın hakları konusuna değindiği konuşmasında sevgili Mehmet Dinçerler'e de teşekkür etti.

 

hadise nin altin kelebek te yaptigi tesekkur konusmasi olay oldu

 

"SEVGİLİM MEHMET, TEŞEKKÜR EDERİM"

 

Hadise, ödül konuşmasında "Bu gece en sevdiklerim yanımda. Sevgilim Mehmet. Tüm gece elimi tuttun, teşekkür ederim. dedi. Mehmet Dinçerler, sevgilisi Hadise'nin sahneden inmesine de yardım etti.