Altın Kelebek'te İbrahim Tatlıses'e Yaşam Boyu Onur Ödülü Verilmesi Tepki Çekti!

Bu yıl 47.si düzenlenen Altın Kelebek ödül töreninde İbrahim Tatlıses'e "Yaşam Boyu Onur Ödülü" verilmesi, sosyal medyada birçok kesim tarafından tepkiyle karşılandı. 

 

Bu yıl 47.si düzenlenen Altın Kelebek ödül töreninde İbrahim Tatlıses'e "Yaşam Boyu Onur Ödülü" verilmesi, sosyal medyada birçok kesim tarafından tepkiyle karşılandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çeken ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'e bu yıl 47.si düzenlenen Altın Kelebek ödül töreninde "Yaşam Boyu Onur Ödülü" verilmesi, sosyal medyada birçok kesim tarafından tepkiyle karşılandı.

 

Bu yıl 47.'si düzenlenen Pantene Altın Kelebek ödülleri dün gerçekleşen geceyle sahiplerini buldu. Her yıl olduğu gibi bu yıl da tartışma yaratan sonuçlar çıktı. Özellikle 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü'nde İbrahim Tatlıses'e 'yaşam boyu onur' ödülü verilmesi tepkilere neden oldu.Dün gerçekleşen Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nde 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü'nde İbrahim Tatlıses'e 'yaşam boyu onur' ödülü verildi! Neredeyse ödül alan tüm kadın ünlüler konuşmasında 'kadın hakları, kadın cinayetleri, kadına şiddet, taciz' gibi konulardan bahsetti. Öte yandan bu ödül verilirken herkes İbrahim Tatlıses'i alkışladı. İbrahim Tatlıses’e 'yaşam boyu onur' ödülü verilmesi tepkilere neden oldu.

 

İşte gelen tepkilerden bazıları:

 

ibrahim tatlises e yasam boyu onur odulu verilmesi tepkilere neden oldu