Amber Sarpel Revolution Flamingo Far Paletini İnceledi!

Youtube'da yayınladığı güzellik ve makyaj videolarıyla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Amber Sarpel, yayınladığı videosunda Revolution markasının Flamingo far paleti ürününü denerken, ürün ile ilgili değerlendirmelerini anlattı. 

 

Youtube'da yayınladığı güzellik ve makyaj videolarıyla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Amber Sarpel, yayınladığı videosunda Revolution markasının Flamingo far paleti ürününü denerken, ürün ile ilgili değerlendirmelerini anlattı. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Amber Sarpel, yayınladığı videosunda Revolution markasının Flamingo far paleti ürününü denerken, ürün ile ilgili değerlendirmelerini anlattı.

 

Yayınladığı videosunda Revolution Flamingo far paleti hakkında konuşan Sarpel, ürün ile ilgili değerlendirmelerini detaylı bir şekilde takipçileriyle paylaştı. Kısa sürede binlerce kez izlenen içeriğiyle ünlü sosyal medya fenomeni takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.