Amerika Başkanı Biden Döneminde Amerika'ya 10 Milyon Kaçak Göçmen Girdi!

Cumhuriyetçi Parti’ye yakın “Center Square” web sitesine göre, Joe Biden’ın ABD Başkanlığı koltuğuna oturduğu 2021 Ocak’ında bu yana 10 milyonu aşkın yasadışı göçmen ABD topraklarına geçti.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Cumhuriyetçi Parti, Biden’ın göreve başlamasından bu yana ülkeye kaçak girişlerin kapısı olan Meksika sınırındaki önlemleri gevşetmesini şiddetle eleştiriyor.

 

Cumhuriyetçi Parti’ye göre Biden, Meksika sınırını güvenli hale getiremedi, tam tersine Donalr Trump’ın sınıra duvar örme politikasını ciddi biçimde baltaladı. Hatanın farkına varan ABD İç Güvenlik Bakanlığı şimdi sınıra, Teksas eyaletinin güney-doğu kesimine 20 kilometrelik yeni duvar .öreceğini açıkladı.

 

Gümrük ve Sınır Güvenliği Dairesi’nin verilerine göre, bu yıl 900 bini aşkın kaçağın ABD’ye girmesine izin verildi. Bu da Biden’ın başkanlığı döneminde kesintisiz 3 yıldır sınırdan yasa dışı geçiş rekorunun kırılması anlamına geliyor.

 

Yine Cumhuriyetçi Parti’ye yakın “Franklin Haber Vakfı”nın verilerine göre, Biden döneminde ABD’ye giren yasadışı göçmenlerin sayısı 10 milyonu aştı. Bu, ABD’nin ar41 eyaletinin nüfusunun üstünde kaçağın ülkeye geçtiği anlamına geliyor. ABD’de nüfusu 10 milyon üstünde olan 9 eyalet bulunuyor: Kaliforniya, Teksas, Florida, New York, Pensilvanya, İllinois, Ohio, Georgia ve Kuzey Carolina.

 

Veriler daha tehlikeli bir tabloyu da vurguluyor: Sınırdan kaçak girenler arasında binlerce terörist, uyuşturucu kaçakçısı bulunuyor.