Amerika'nın Las Vegas Kentinde Kan Donduran Cinayet! Annesini Öldürdü!

Amerika’nın Las Vegas kentinde bir hırsızlık olayı nedeniyle tutuklanan bir genç kadın, serbest bırakıldıktan bir ay sonra annesini öldürdü.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

26 Ekim 2022 Çarşamba, saat sabahın 02.30’u. Las Vegas’ta polisin acil servis telefonu çaldı. Arayan 28 yaşında Hend Bustami adlı bir kadındı. Yumuşak ve sakin bir ses tonuyla, “Galiba annemi öldürdüm” dedi. Nöbetçi polis, “Nasıl bu sonuca vardınız?” diye sordu. Bustami yine sakin bir şekilde yanıtladı: “Olup bitenlerden bu sonucu çıkarıyorum. Annemi öldürdüm.”

 

Nöbetçi polis ile genç kadın arasındaki konuşma daha sonra gerçekdışı bir boyuta taşındı. Boustami yine son derece sakin bir şekilde olayı anlattı:

 

“Masayı kafasında kırdım. Evet, masayı kafasında kırdım ve sonra boğazını kestim.” Duyduklarına inanamayan nöbetçi polis “Neyi kestiniz?” diye sordu. Bustami yine sakin bir sesle yanıtladı: “Boğazını kestim.”

 

Polisle görüşmesi sırasında olay yerinde olan Bustami, daha sonra 250 kilometre uzaklıkta, arabasının direksiyonunda amaçsızca dolaşırken bulundu. Üstü başı kan içindeydi. 61 yaşındaki annesi Afaf Hussanen’i öldürdüğünü itiraf etti. Sigara yüzünden aralarında çıkan tartışma cinayete kadar gitmişti.

 

Annesini öldürmekle suçlanan Bustami, mahkemede önce suçsuz olduğunu söyledi, daha sonra avukatının tavsiyesiyle akıl hastalığı nedeniyle ikinci derecede suçlu olduğunu iddia etti. Savcıyla varılan uzlaşma davayı sonuçlandırdı: Müebbet hapse mahkum edildi. Kararda en erken 2037’de şartlı tahliye talebinde bulunabileceği belirtildi. Butsami ayrıca öfke krizlerinin ve zihinsel bozukluğunun tedavisi için de doktor gözetiminde tutulacak.